Jdi na obsah Jdi na menu

Poltergeist

3. 2. 2014

Dobrý den,

Příběh, který vám chci odvyprávět se přihodil a stále přetrvává mé kolegyni z práce.

Rodiče mé spolupracovnice si postavili domek v malém městě na jihu Slovácka, městě Kyjově.... Bydlí tam spoustu let, vychovali děti do jejich dospělosti a žili v šťastné rodině až do osudového rozhodnutí jejich dcery.

Dcera kolegyně chodila s přítelem, který byl na ni hrubý... nechoval se k ní hezky, bil ji, ponižoval tak jak to tihle ubožáci dělají ženám, aby si zvýšili své ego.
Dívka psychický nátlak nevydržela, zhroutila se a nakonec se s přítelem rozešla. Od této chvíle se v jejich domě začali dít a neustále dějí nadpřirozené jevy... 
Každou noc od rozchodu s přítelem je slyšet v domě bouchání, vrzání, kroky až z toho mráz po zádech přechází!! Po těchto jevech se rodiče s dcerou rozhodli zavolat vysvěceného faráře-odborníka na vyhánění duchů, aby zlého ducha vyhostil z jejich příbytku v domnění, že bude opět v jejich rodinném krbu pokoj a klid... Bohužel se tak nestalo...

Nevím proč, jestli se duch ještě více rozzlobil nebo s negativní energií jejího expřítele nabil intenzity, ale do rána se dějí ještě podivuhodnější jevy - věci jsou rozházené, nepořádek... a do toho stále ty zvuky... To je současná situace mé kamarádky a jejich rodičů.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář